Despre noi

 

               În anul 2006 am înfiinţat firma  SAVGI Srl ,cu capital integral privat romanesc. Am evoluat într-un mediu puternic competitiv . Acest lucru a fost posibil datorită creşterii gradului de satisfacţie a clienţilor nostri prin raportul calitate – preţ,chiar daca acest lucru a necesitat multă muncă prin găsirea de noi căi de reducere a costurilor, selectarea furnizorilor pe principiul performanţei acestora,dezvoltarea unei oferte complete de produse si  câştigarea unui sentiment de încredere din partea partenerilor.

                 Activitatea firmei se bazeaza pe comercializarea de produse agricole si material semincer,a produselor fitosanitare si a hranei pentru animalele  de companie.Ne-am propus inca de la inceput sa venim in sprijinul dumneavoastra prin magazinele noastre agricole  unde gasiti peste  400 de soiuri vegetale şi floricole  ,  bulbi de flori, butaşi de trandafir, material săditor, soluţii nutritive pentru plante, accesorii de grădinărit si produse pentru vinificaţie. Unele soiuri vegetale  sunt deja cunoscute de către grădinari, dar în general încercăm să vindem seminţe care sunt adaptate la condiţiile de mediu din România. De asemenea comercializam fertilizatori , ingrasaminte.produse fitosanitare impotriva daunatorilor cum ar fi:,pesticide, insecticide, raticide, moluscocide, acaricide .

          Va oferim o gama completa de concentrate , furaje si cereale pentru animalele si pasarile de ferma sau din curtea fiecarui gospodar si  hrana sanatoasa pentru animalulele dumneavostra de companie care sa le  aduca necesarul zilnic de proteine,vitamine si minerale,grasimi si carbohidrati potrivit pentru o conditie excelenta.

           Savgi SRL se afla într-o permanentă evoluţie, proces care se realizează prin  îmbunătăţirea continuă a produselor noastre prin îndeplinirea sau chiar anticiparea nevoilor pietii, lărgirea gamei de produse oferite precum şi asigurarea în permanentă a produselor cu cerere mare. In speranta  ca diversitatea  produselor noastre  vă satisfac pretenţiile dumneavoastră  va asiguram în continuare de întreaga noastra consideratie, va dorim prosperitate si speram ca acest website sa va fie de folos si sa constituie un suport pentru buna noastra colaborare.

         Cu deosebita consideratie,

            SAVGI SRL.
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *